Saturday, June 1, 2024

Lancering af DEKO Tré og indvielse af nyt showroom blev en fest med jer!

I løbet af maj havde vi fornøjelsen af at præsentere DEKO Tré for medarbejdere såvel som samarbejdspartnere i Norden. Tak til alle, der var med til at gøre lanceringen til nogle festlige dage med god stemning, spænding og ikke mindst faglig nysgerrighed på vores nye brandglassystem i træ.

Efter måneder med utålmodighed og spænding kunne vi endelig i maj sænke skuldrene og løfte sløret for vores nye produkt og medlem af DEKOs Nature familie: DEKO Tré brandglassystemet. Et vægsystem i træ, der får brandsikkerhed, æstetik, bæredygtighed, lydisolering og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Præsentationen af DEKO Tré skete over to events, hvor medarbejdere og nordiske samarbejdspartnere blev budt på forfriskninger og for første gang blev inviteret ind i vores helt nye showroom på adressen i Taastrup.

Nyt showroom med DEKO Tré

Showroomet består af to etager, hvor stuen er indrettet med flere kølige, mørke og rå elementer. Her er indrettet med DEKOs klassiske glasvægssystem i aluminium og forskellige Pods. Med det stilrene og næsten industrielle look står rummet i flot skarp kontrast til den øvre etage, hvor man mødes af en helt anden stemning fra indretningen.

Op ad den rundede trappe indbydes man i rummet af store DEKO Tré glaspartier med træprofiler, der giver lyst til fordybelse i træets smukke åredetaljer og skaber en varm og rolig atmosfære. Her, omringet af glas og træ, kunne vores gæster slå sig ned, mens DEKOs direktør, Peter Krogh, og chef for R&D, Anders Hem-Jensen, fortalte om rejsen, visionerne og tankerne bag det nye produkt.

Tak for en krydret oplevelse ...

Menuen for begge events stod på rigeligt med koldt til ganen og varmt til maven, garneret med sjove aktiviteter og underholdende indslag. Det eneste, vi kunne gøre, var at sørge for rammerne og redskaberne – men det var gæsterne, der gjorde det til en velkrydret oplevelse. Bogstaveligt talt.

Blandt andet havde vi til eventet for vores nordiske partnere arrangeret, at vi skulle skifte de pæne skjorter ud med kokkehuer og forklæder for at afholde konkurrencen DEKO Masterchef 2024. Tak for alles indsats! Vi kunne heldigvis konstatere, at ingen af os er gået glip af en succesrig kokkekarriere. Vi er meget bedre til at skabe elegante indretningsløsninger og bidrage til smagfulde kantine- såvel som kontormiljøer!

Vi vil egentlig bare bruge anledningen til at takke alle, der deltog til lanceringen af DEKO Tré. Tak, fordi I har taget så godt imod produktet, stillet nysgerrige spørgsmål og ikke mindst gjort arrangementerne uforglemmelige.

Læs meget mere om DEKO Tré

Om os

Nyheder